L'equip del CAR perd davant dels Estats Units una final desequilibrada


  • Comparteix:

L'equip entrenat per Miki Oca celebra la medalla de plata / Font: Rfen.es

L'equip entrenat per Miki Oca celebra la medalla de plata / Font: Rfen.es

La selecció espanyola femenina de waterpolo fa història en el seu debut en uns Jocs Olímpics en penjar-se la medalla de plata. Les de Miki Oca perden la final davant els Estats Units (8-5) però se'n porten una medalla més que merescuda després del torneig disputat. La superioritat física, la millor defensa i l'encert en atac de les nord-americanes han estat els factors desequilibrants de la final.

Malgrat la derrota, l'única de les d'Oca en tot el campionat, les noies del CAR estan més que satisfetes del metall aconseguit. Pocs podien imaginar abans de començar els Jocs que el final seria tan feliç. Després de l'actuació del waterpolo espanyol femení a Londres, molts ja pensen en la cita de Rio 2016. L'actual selecció és molt jove i ha generat unes espectatives molt bones. El podi, després d'Estats Units i Espanya, el completa Austràlia, que va derrotar Hongria (13-11) en la lluita per la medalla de bronze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.